Благодарствени речи на номинираните и лауреата на награда „Евлогий и Христо Георгиеви“ в област бизнес

Благодарствени речи на номинираните и лауреата на награда „Евлогий и Христо Георгиеви“ в област бизнес

Благодарствени речи на номинираните и лауреата на награда „Евлогий и Христо Георгиеви“ в област бизнесСлед официалната церемония по връчването на Първите национални награди „Евлогий и Христо Георгиеви за принос към българското общество в областта на образованието, дарителството и бизнеса”, в Аулата на СУ „Свети Климент Охриски“ номинираните и лауреатите в трите категории държаха благодарствени речи.

Лауреат на награда „Евлогий и Христо Георгиеви“ в област бизнес е Васил Терзиев – съосновател на софтуерна компания Телерик (сега „Telerik, a Progress Company“) и образователната инициатива за безплатно обучение „Академия на Телерик“ (сега „Telerik Academy by Progress“), главен директор „Иновации” в Progress – за област „Бизнес”. Вижте какво разказа Васил Терзиев

Двойна номинация за награда „Евлогий и Христо Георгиеви“ в област бизнес поличиха Светлин Наков и Христо Тенчев за основаването на първия Софтуерен университет в България СофтУни. Светлин Наков е известен като лектор, софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, предприемач и вдъхновител на хиляди млади хора. Христо Тенчев е изпълнителен директор и основател на XS Software – българска компания за разработка на онлайн игри, която в момента е най-голямата у нас за разработка на компютърни игри. Вижте видео:

Вашият коментар

Close Menu