„Награди Евлогий и Христо Георгиеви“ ще бъдат раздадени на 24 май в Софийския Университет

„Награди Евлогий и Христо Георгиеви“ ще бъдат раздадени на 24 май в Софийския Университет

На 24 май 2016 г. от 18:00 часа в тържественото фоайе и аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе церемонията по връчването на Награди „Евлогий и Христо Георгиеви за принос към българското общество в областта на образованието, дарителството и бизнеса”.

От Организационния комитет на наградите са подготвили много изненади за своите гости: „Откриването на церемонията ще започне с разгръщане на гвардейска част под звуците на фанфарен сигнал, а звездата от Евровизия Поли Генова ще изпее акапелно химна на Република България, сподели председателят на комитета Христо Тучев.

След обявяването на лауреатите в област „Образование” и област „Дарителство”, хор „Космически гласове“ ще изпълни любимите на всички българи песни „Хубава си, моя горо“ и „Облаче ле, бяло“. В церемонията ще се включи и църковният хор на „Свети Седмочисленици“, които ще изпълнят „Многая лета“ веднага след обявяването на печелившия в област „Бизнес”.

Поканени да връчват наградите в трите области са: Ректорът на СУ – проф. Анастас Герджиков за област „Образование”, Отец Иван от Ихтиман за област „Дарителство” и Силва Зурлева, главен консултант на Нова ТВ и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп, за област „Бизнес”.

Вашият коментар

Close Menu