Поставиха паметника на братята Евлоги и Христо Георгиеви в Карлово

Скулпторът Борис Борисов, заедно с арх. Пламен Цанев и Константин Константинов, направиха паметник на братята Евлоги и Христо Георгиеви в родния им град – Карлово. Монументът бе поставен и ще…

Прочети още
Close Menu